Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op (bellen/mailen). U kunt dan alle vragen stellen die u heeft omtrent mijn werkwijze en kijken of orthomoleculaire therapie iets voor u is.

Hieronder leest u hoe ik te werk ga.

Het eerste consult

In mijn praktijk gaan we samen op zoek naar de oorsprong van uw gezondheidsklachten. Het eerste consult duurt 60 tot 90 minuten, u heeft ruim de tijd om uw verhaal te doen. Het is belangrijk om een zo duidelijk mogelijk beeld van uw klachten en gezondheid te krijgen, zodat ik goed kan bepalen wat er met u en uw lichaam aan de hand is en op welke manier we dit gaan behandelen. Tijdens dit eerste consult zullen we samen een uitgebreide vragenlijst doornemen.

De volgende onderwerpen gaan we met elkaar bespreken:

  • persoonlijke gegevens
  • uw klacht(en)
  • uw doel en verwachtingen
  • uw voedingspatroon
  • uw medicatiegebruik

Vervolgens zullen we samen kijken welke aanpassingen er gedaan kunnen worden binnen uw voedingspatroon. We doen dit stap voor stap, het moet haalbaar zijn en blijven.

Ook zal ik u bepaalde supplementen adviseren, die op dat moment nuttig voor u kunnen zijn.

Een vervolgconsult

Tijdens een vervolgconsult gaan we kijken hoe het op dat moment met uw klacht(en) gaat. U krijgt weer ruim de tijd om uw verhaal te doen en vragen te stellen. We bespreken uw (nieuwe) voedingspatroon en zien of het haalbaar is.

Aanvullende onderzoeken

In sommige gevallen is het zinvol om aanvullend onderzoek te laten doen van je ontlasting, speeksel of bloed. Deze mogelijkheid bied ik ook aan in mijn praktijk.