Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof, ik verwacht eind februari weer aan het werk te zijn. Bel / mail / app vooral voor een afspraak. 

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u mij bellen op 06-23 909 824. Een berichtje/Whatsappje sturen mag ook! Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft, natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

U kunt ook mailen door onderstaand formulier in te vullen. Als u uw (mobiele) nummer achterlaat, neem ik contact met u op via de telefoon.

Veel gestelde vragen

Heb ik een doorverwijzing nodig van de huisarts?

Nee, dat is niet nodig!

Is er verschil met een diëtist?

Ja er is zeker een verschil. Een orthomoleculair therapeut gaat dieper in op voeding en streeft naar de juiste combinatie voedingsstoffen om optimale gezondheid te bereiken. Het lichaam wordt als één geheel van samenwerkende cellen gezien. Er wordt gekeken naar hoe stoffen worden opgenomen, welke reacties er plaatsvinden en waar er tekorten zijn. Op die manier streeft een orthomoleculair therapeut in een behandeling naar optimale gezondheid van het individu. Het voedingsadvies is persoonsgebonden en wordt eventueel aangevuld met supplementen.

 

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Als u zich hier aanvullend voor verzekerd heeft wordt een behandeling (gedeeltelijk) vergoed. Het aantal behandelingen verschilt per verzekeraar.

Via onderstaande link kunt u kijken of uw zorgverzekering de behandelingen (gedeeltelijk) vergoedt:

http://www.mbog.nl/actueel/mbog-overzicht-vergoedingen-zorgverzekeraars-2016

Waarom voedingssupplementen? Die zijn toch niet natuurlijk?

Klopt, maar wij leven ook niet natuurlijk. We leven in een tijd met veel stress, ongezond voedsel en een vervuilde omgeving. Voedingssupplementen kunnen in sommige gevallen een positieve bijdrage hebben aan de gezondheid. Echter, een voedingssupplement mag nooit als vervanging voor gevarieerde en gezonde voeding worden gebruikt.

Prakrijkinformatie

telefoonnummer: 06-23 909 824

Rembrandtstraat 21
7771XE Hardenberg

Start typing and press Enter to search