Voor vragen en/of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via e-mail of bellen op 06-82411223. Een berichtje/Whatsappje sturen mag ook! Je kunt binnen 3 dagen een reactie verwachten.


Veel gestelde vragen

Ja er is zeker een verschil. Een orthomoleculair therapeut gaat dieper in op voeding en streeft naar de juiste combinatie voedingsstoffen om optimale gezondheid te bereiken. Het lichaam wordt als één geheel van samenwerkende cellen gezien. Er wordt gekeken naar hoe stoffen worden opgenomen, welke reacties er plaatsvinden en waar er tekorten zijn. Op die manier streeft een orthomoleculair therapeut in een behandeling naar optimale gezondheid van het individu. Het voedingsadvies is persoonsgebonden en wordt eventueel aangevuld met supplementen.

Als u zich hier aanvullend voor verzekerd heeft wordt een behandeling (gedeeltelijk) vergoed. Het aantal behandelingen verschilt per verzekeraar.

Via onderstaande link kunt u kijken of uw zorgverzekering de behandelingen (gedeeltelijk) vergoedt:

Download MBOG overzicht Zorgverzekeraars 2023.pdf

Klopt, maar wij leven ook niet natuurlijk. We leven in een tijd met veel stress, ongezond voedsel en een vervuilde omgeving. Voedingssupplementen kunnen in sommige gevallen een positieve bijdrage hebben aan de gezondheid. Echter, een voedingssupplement mag nooit als vervanging voor gevarieerde en gezonde voeding worden gebruikt.

Praktijkinformatie

Telefoonnummer: 06 82411223
De Achterbrink 13
7771BX Hardenberg