Een veelgestelde vraag; kan ik nog een afspraak maken?

Het antwoord is: ja! Juist in deze tijd is het belangrijk preventief te werk te gaan, je gezondheid te optimaliseren en/of het zelf-genezend vermogen van het lichaam aan te stimuleren.
Wel heb ik besloten geen consulten meer te houden in mijn praktijk. Dit natuurlijk om het verspreidingsrisico te verkleinen. Gelukkig kunnen al mijn consulten telefonisch (het liefst met video) worden gedaan. Het enige verschil is dat ik geen kopje koffie/thee kan aanbieden. Bel/mail/app me dus vooral voor een afspraak of bij vragen.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u mij bellen op 06-23 909 824. Een berichtje/Whatsappje sturen mag ook! Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft, natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

U kunt ook mailen door onderstaand formulier in te vullen. Als u uw (mobiele) nummer achterlaat, neem ik contact met u op via de telefoon.

Veel gestelde vragen

Heb ik een doorverwijzing nodig van de huisarts?

Nee, dat is niet nodig!

Is er verschil met een diëtist?

Ja er is zeker een verschil. Een orthomoleculair therapeut gaat dieper in op voeding en streeft naar de juiste combinatie voedingsstoffen om optimale gezondheid te bereiken. Het lichaam wordt als één geheel van samenwerkende cellen gezien. Er wordt gekeken naar hoe stoffen worden opgenomen, welke reacties er plaatsvinden en waar er tekorten zijn. Op die manier streeft een orthomoleculair therapeut in een behandeling naar optimale gezondheid van het individu. Het voedingsadvies is persoonsgebonden en wordt eventueel aangevuld met supplementen.

 

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Als u zich hier aanvullend voor verzekerd heeft wordt een behandeling (gedeeltelijk) vergoed. Het aantal behandelingen verschilt per verzekeraar.

Via onderstaande link kunt u kijken of uw zorgverzekering de behandelingen (gedeeltelijk) vergoedt:

Download MBOG overzicht Zorgverzekeraars 2020.pdf

Waarom voedingssupplementen? Die zijn toch niet natuurlijk?

Klopt, maar wij leven ook niet natuurlijk. We leven in een tijd met veel stress, ongezond voedsel en een vervuilde omgeving. Voedingssupplementen kunnen in sommige gevallen een positieve bijdrage hebben aan de gezondheid. Echter, een voedingssupplement mag nooit als vervanging voor gevarieerde en gezonde voeding worden gebruikt.

Prakrijkinformatie

telefoonnummer: 06-23 909 824

Rembrandtstraat 21
7771XE Hardenberg

Start typing and press Enter to search