Zie jij door alle producten in de supermarkt het échte gezonde eten ook niet meer staan?

Ga dan met mij mee op supermarkt safari! Een leuke en leerzame manier om je bewust te worden van producten en hun (verborgen)  ingrediënten.

Light, authentiek en ambachtelijk, 0% vet, zonder kleur- en geurstoffen, weerstand verhogende yoghurtjes…. Is dat nou echt allemaal zo goed voor je?

Calorieën, (verborgen) suikers, goede en slechte vetten, E-nummers.. Door mee te gaan op supermarktsafari zal je nieuwe inzichten krijgen in wat etiketten en ingrediëntenlijsten nou echt betekenen.

Dit gaan we doen:

  • kijken naar hoe ingrediëntenlijsten zijn opgebouwd en wat het allemaal betekent
  • misleiding van logo’s en etiketten bekijken
  • kijken naar gezonde(re) producten/keuzes
  • ik zal tips geven welke producten handig zijn om standaard in huis te
    hebben
  • Natuurlijk mag je ook alle vragen stellen die je hebt tijdens ons rondje supermarkt.

Na afloop krijg je een kleine handleiding mee met informatie en tips, zodat je de belangrijkste dingen rustig kunt na lezen.

 

Wat kost het?

Een rondleiding door de supermarkt kost 50 euro (komt ook in aanmerking voor een vergoeding uit een aanvullend pakket). We zullen ongeveer een uur in de winkel zijn. Naar welke supermarkt we gaan is jouw keuze, zolang deze maar in Hardenberg is. Een supermarkt buiten Hardenberg kan ook, maar dan komen er reiskosten boven op (€0,25 cent/km).  De safari kan ook met z’n tweeën worden gedaan. In dat geval kunnen de kosten worden gesplitst.

Een supermarktsafari zit ook in het pakket dat ik aanbied voor mensen die willen afvallen of een preventief consult willen. Kijk voor meer informatie bij tarieven en vergoedingen.

 

Start typing and press Enter to search